Προφίλ

Η εταιρία μας,  ΠΕΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δραστηριοποιείται ως αξιόπιστος προμηθευτής, στον Πειραιά, από το 1998 και είναι μια εκ των πλέον ανταγωνιστικών εταιριών στην παροχή υπηρεσιών για την ναυτιλία, την βιομηχανία και τις ένοπλες δυνάμεις. Η ικανότητα και η μακροχρόνια εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με την ενασχόλησή μας με ναυτικές μηχανές, ανταλλακτικά, εξοπλισμό πυρόσβεσης και ελαστικούς  σωλήνες, μας επιτρέπουν να παραδίδουμε εξοπλισμό, μηχανήματα και παρελκόμενα που ικανοποιούν τις υψηλότερες λειτουργικές απαιτήσεις.

 

Με την Π. ΠΕΠΠΑ, μπορείτε να προμηθευτείτε αξιόπιστα ανταλλακτικά και βοηθητικό εξοπλισμό με μια μόνο επαφή και εγγύηση 12 έως 36 μήνες. Επειδή κάθε δευτερόλεπτο είναι λειτουργικό κόστος, ο συντομότερος δυνατός χρόνος παράδοσης και το χαμηλό κόστος των προϊόντων είναι η προτεραιότητά μας. Τα προϊόντα μας παραδίδονται οπουδήποτε απαιτεί ο πελάτης είτε από το απόθεμά μας είτε απευθείας από τον κατασκευαστή.

 

Μεταξύ των πελατών μας θα βρείτε ναυτιλιακές εταιρίες, επισκευαστικές/εμπορικές εταιρίες, τις ένοπλες δυνάμεις, βιομηχανικές εταιρίες και δημόσιους φορείς.

 

Λόγω των σταθερών σχέσεων με Ευρωπαίους κατασκευαστές και διανομείς, η εταιρία μας είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για όποιον χρειάζεται ανταλλακτικά, βοηθητικό εξοπλισμό, πυροσβεστικό εξοπλισμό και ελαστικούς σωλήνες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η Π.ΠΕΠΠΑ έχει εμπειρία στην διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με ικανοποιημένους πελάτες.

 

Ο κύριος στόχος μας είναι η προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας στον συντομότερο δυνατό χρόνο με σκοπό την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.